What Parents Say

hasfandieh

Losyen dh byk kli repeat so sgt bagus utk baby sy

mynameishazwan

Wangi baby suka xpedih mata harum semerbak bayi disukai ramai

rauzana_kidzzop

Use for my child since baby. Really suit for my child skin.

cikdimple

Recommended product the best terbaik sesuai utk bby NB.

nurfitri600

Keberkesanan dalam mencuci sangat puas hati👍🏼 Harga berpatutan, boleh repeat lagi💕😇

nabyhamhm

Smell nice and cleans gently. Hypoallergenic

shila981

sabun bau best.. wangi.. kurang buih thats mean sabunnya bagus..

eenoot88

syampoo yg sgt2 serasi dgn ank sy..sbb dia allergic dgn sabun2 biasa..

nurfitri600

Keberkesanan dalam mencuci sangat puas hati👍🏼 Harga berpatutan, boleh repeat lagi💕😇

nabyhamhm

Smell nice and cleans gently. Hypoallergenic

shila981

sabun bau best.. wangi.. kurang buih thats mean sabunnya bagus..

eenoot88

syampoo yg sgt2 serasi dgn ank sy..sbb dia allergic dgn sabun2 biasa..

niaarash

sesuai dengan anak tiada alergik, wangi kulit jadi lembut dan lembap

mynameishazwan

500ml boleh basuh botol susu bau hapak. Kesihatan perlu dijaga

joann0831

Using this brand since baby newborn until now 1 years old! Very nourishing to my baby skin. Smooth and nourishing for my baby skin.

kimyc

Love this brand.. fragrance free.. easy to wash too..

nursyafiqa

Suka bau dia lembut je, beli untuk travel. Anak dari newborn pakai ni elok sgt untuk kulit kering and cepat meresap

nabilah_bahrudin

Barang sampai dgn selamat. Suka packaging liquid cleanser ni. Basuh botol dengan sabun memang bersih. Tq seller for the great product. 🥰

___nursyafiqah___

Memang suka pakai yg ni, bau dia soft sgt and ruam dekat badan anak pun hilang

kimyc

Love this brand.. fragrance free.. easy to wash too..

nursyafiqa

Suka bau dia lembut je, beli untuk travel. Anak dari newborn pakai ni elok sgt untuk kulit kering and cepat meresap

nabilah_bahrudin

Barang sampai dgn selamat. Suka packaging liquid cleanser ni. Basuh botol dengan sabun memang bersih. Tq seller for the great product. 🥰

___nursyafiqah___

Memang suka pakai yg ni, bau dia soft sgt and ruam dekat badan anak pun hilang

atiqahghani7

Penghantaran laju..Produk ini sesuai utk anak saya..

farihinkhalil

Sabun bau wangi. Senang beli ni untuk shampoo kepala & sabun badan sekali. Tq seller 🥰

ary_syakirin

Packaging terbaik, extra secure. Sebelum ni pakai yg sample, best sangat. Wangi dan lembut helok so kita repeat aah.

edang

Sesuai untuk kulit baby

nbz3010

Sesuai utk kulit baby dan bau yg wangi…

anys8388

Alhamdulillah barang dah sampai.. recommended sabun baby nie sebab takda SLES.. boleh pakai dari baby sampai umur 4tahun.. saya yg besar pun pakai sabun nie.. ingredients agak selamat.. recommended utk bby

aziraazry

Good products quality good value for money excellent service by seller

nabilla303349

Pakai baby carrie ni buat botol baby tak melekit, kesat je kat tangan.. Memang best ♥️♥️

nbz3010

Sesuai utk kulit baby dan bau yg wangi…

anys8388

Alhamdulillah barang dah sampai.. recommended sabun baby nie sebab takda SLES.. boleh pakai dari baby sampai umur 4tahun.. saya yg besar pun pakai sabun nie.. ingredients agak selamat.. recommended utk bby

aziraazry

Good products quality good value for money excellent service by seller

nabilla303349

Pakai baby carrie ni buat botol baby tak melekit, kesat je kat tangan.. Memang best ♥️♥️

babypink94

the best textures tak cair pekat

farihinkhalil

Losyen wangi. Cepat meresap kat kulit dan tak melekit. Sesuai untuk baby

eiraepy

Bau yang sedap for baby!

farizll

Guna yg ni utk anak eczema. Dr anak saya baby, sy bagi pakai yg ni. sekarang dah 4y.kulit lembut je bila pakai baby wash ni.highly recommended .

hasfandieh

Baby carrie ni sesuai utk bayi saya bau pun lembut dn wangi sgt

gwkay

Smell is very fragrant. My baby like it.

gwkay

Smell is very fragrant. My baby like it. Will repeat order next time.

nazna.hq

Losyen best texture lembut dan kulit baby best Wangi pulak tu

hasfandieh

Baby carrie ni sesuai utk bayi saya bau pun lembut dn wangi sgt

gwkay

Smell is very fragrant. My baby like it.

gwkay

Smell is very fragrant. My baby like it. Will repeat order next time.

nazna.hq

Losyen best texture lembut dan kulit baby best Wangi pulak tu

anitasahara93

Sabun dah sampai, macam2 boleh cuci guna sabun ni. Cuci sayur2 pun selamat.

sweetheart69

Barang dah lama sampai, terbaik dah 2 kali repeat order . Next akan order lagi. Senang mencuci botol2 baby

ayuesor

Selalu pakai bby carrie ni buat cuci botol ank.. So far ok berbanding brand lain..

uk.aloh.laa

Good as always ! Soft to skin n good for baby with sensitive skin !

emyayuni

Lovee sangat bau lotion baby carrie ni.

emyayuni

Best sabun ni bau sedap

limchingee

Love the smell and can’t wait to use it for my baby.

minacsa_chai

Fast delivery,ingat 250ml sikit,tapi besar satu tapak tangan juga, berbaloi,bau wangi dan lepas sapu kulit anak pun licin dan lembap..

emyayuni

Lovee sangat bau lotion baby carrie ni.

emyayuni

Best sabun ni bau sedap

limchingee

Love the smell and can’t wait to use it for my baby.

minacsa_chai

Fast delivery,ingat 250ml sikit,tapi besar satu tapak tangan juga, berbaloi,bau wangi dan lepas sapu kulit anak pun licin dan lembap..

dianraul_

But this oil is suitable for my sensitive skin baby. Smells good too.

yuanyee_8790

之前在baby fair有拿到一罐小的sample,发现擦了很滋润。而且也不黏手。趁着这次7月7的促销下单一支。优惠也很给力。价钱比我在超市买的还要便宜很多。

rauzana_kidzzop

Item good for baby skin. My children have very sensitive skin, this product is suit for his skin.

eiraepy

Fast delivery! Terima kasih seller! Items sampai dengan selamat! Ok selamat untuk baby utensils! Fragrance free!

ary_syakirin

Sebelum ni pakai yg sample, best sangat. Cuci botol susu bersih helok so kita repeat aah.

trexlicious

1st time guna loveee sgt bila bau kepala baby. Wangi yg lembut. Harga beli kt physical store agak mahal juga compare dgn brand lain. So beli kt sini time sale berbaloi sikit. Ni dh botol keberapa tah utk baby boy, 1y6m.

ary_syakirin

Sebelum ni pakai yg sample, best sangat. Cuci botol susu bersih helok so kita repeat aah.

trexlicious

1st time guna loveee sgt bila bau kepala baby. Wangi yg lembut. Harga beli kt physical store agak mahal juga compare dgn brand lain. So beli kt sini time sale berbaloi sikit. Ni dh botol keberapa tah utk baby boy, 1y6m.

myzahkosmetik

Guna sikit je dh berbuih Selamat digunakan untuk anak no bau2 sabun

ja_matsoh

Pakai mse baby bru lahir lgi..sesuai ngn kulit baby sy..lembut je kulit baby

007marlina

Suitable for bottle cleanse. Second time repeat product

cherryq cute

The lotion smell very nice. The shower gel suitable for my baby too.

yenteh88

Nice scent, value for money

echo kaka

Received the products in good condition! My baby used it from new born until now 1 year old.

shila981

lotion terbaik! cepat serap!!!! sbelum ni x pakai pon lotion sbb jenis oily.. tpi ni ok.. cepat serap.. so selesa dkt baby

echokaka

My baby used it from new born until now 1 year old.

yenteh88

Nice scent, value for money

echo kaka

Received the products in good condition! My baby used it from new born until now 1 year old.

shila981

lotion terbaik! cepat serap!!!! sbelum ni x pakai pon lotion sbb jenis oily.. tpi ni ok.. cepat serap.. so selesa dkt baby

echokaka

My baby used it from new born until now 1 year old.

blabljk

Lightweight lotion, sedap pakai, no fragrance, tak melekit, kulit rasa softer

hasfandieh

sabun best wangi dn lembut dkt kulit, moisture utk kulit bayi, Nnt repeat lg sbb sgt murah beli msa sale

athirahazizah

Sangat sesuai utk baby dan baunye lembutje.

farehaem broidery

Dah lama pakai lotion ni sejak baru keluar smpai sekarang. Memang serasi dengan anak.

natashanazir

saya dh try sabun shampoo lotion dah baby carrie punya mmg best.

an_suf87

best guna sabun ni..sesuai utk kanak2 kulit sensitif

liau_shu_pui

Good product quality. Good value for money.

farehaem broidery

Dah lama pakai lotion ni sejak baru keluar smpai sekarang. Memang serasi dengan anak.

natashanazir

saya dh try sabun shampoo lotion dah baby carrie punya mmg best.

an_suf87

best guna sabun ni..sesuai utk kanak2 kulit sensitif

liau_shu_pui

Good product quality. Good value for money.

re.fuel

I always use Baby Carrie lotion to do infant massage for my baby girl. The lotion is gentle to baby skin and very pleasant smell too.

re.fuel

The cleanser is good for cleaning baby milk bottles and breastmilk pumps.

zaieto

I love baby carrie

mqs1989

Terbaikkk, terbaikkk terbaikkkk !!! Sampai dgn selamat,

onlyme07

Liquid cleanser ni bagus dan takde fragrance. First time sy guna masa dpt brg free then bila dh tau bagus, sy terus order. Kalau kita cuci guna ni, kotoran kt botol susu semua hilang. 👍🏻👍🏻😊

risya.2020

Bau lotion ni wangi sgt.. lembut dan tidak mleket.bkh pakai harian

Khairul N.

very nice smell and gentle to skin.

miedaniefa

losyen ok je ngn kulit ank sy yg kering dan sensetive. so far ni je yg sesuai.

onlyme07

Liquid cleanser ni bagus dan takde fragrance. First time sy guna masa dpt brg free then bila dh tau bagus, sy terus order. Kalau kita cuci guna ni, kotoran kt botol susu semua hilang. 👍🏻👍🏻😊

risya.2020

Bau lotion ni wangi sgt.. lembut dan tidak mleket.bkh pakai harian

Khairul N.

very nice smell and gentle to skin.

miedaniefa

losyen ok je ngn kulit ank sy yg kering dan sensetive. so far ni je yg sesuai.

Ml

Just love the fragrance. The fragrant stays on my skin for hours. Non sticky feeling and leaving a touch of softness on the skin

nisa ali

Produk ini sangat bagus untuk kulit bayi saya..used this since he was 6m and now 11m..he has sensitive skin and mild eczema,,this is the 3rd bottle i bought for my baby..gentle to my baby skin, plus the smell is very nice,,love to kiss him everytime after shower..very recommeded to all mums outhere..

nick

It’s so hard to know what products are best for baby, especially when they’re really little. I felt good about using Carrie Gentle Baby Wash because I feel it was gentler than other products, with less chemicals. Carrie has always been fabulous with my own dry skin, so I knew it would be great for my kiddos! I also love that it’s an all-in-one head to toe. Makes bath time with a squirmy baby so much easier!

fieyrasara

Suitable for my newborn baby’s skin.. It smell good and gentle on skin.. Recommended..

ELYN

Baby Carrie Head to Toe Gentle Wash is soft and gentle to skin

Nor Jannah

sangat sesuai dengan anak saya, mudah menghilangkan daki dan mudah dibilas

Kasmah

Baby carrie head to toe gentle wash mempunyai bau yang harum tetapi tidak terlalu kuat, kulit anak saya terasa lembut dan ianya tidak memedihkan mata. Apa yang penting, saya yakin ianya selamat.

nana

Kulit bayi menjadi lembab dan lembut,tidak memedihkn mata bayi dan bau yg wangi

ELYN

Baby Carrie Head to Toe Gentle Wash is soft and gentle to skin

Nor Jannah

sangat sesuai dengan anak saya, mudah menghilangkan daki dan mudah dibilas

Kasmah

Baby carrie head to toe gentle wash mempunyai bau yang harum tetapi tidak terlalu kuat, kulit anak saya terasa lembut dan ianya tidak memedihkan mata. Apa yang penting, saya yakin ianya selamat.

nana

Kulit bayi menjadi lembab dan lembut,tidak memedihkn mata bayi dan bau yg wangi

meng yee

用了这款沐浴露不会有香精味,也不怕宝宝冲凉洗不干净。而且也是温和的,新手爸爸妈妈用了不怕刺激宝宝的眼睛。

Siti Khaillal Baiin

Baby Carrie Head to Toe Gentle Wash sangat sesuai untuk bayi saya yang baru lahir.

Gee Kit

No much bubble, suitable for my usage and recommend to purchase

Azila sulaiman

Baby carrie head to toe gentle wash is great. Ia Baik untuk kulit si bayi.

Normala

Natural ingredients for newborn are very important. I keep on searching for this item long time. Now I got it

Soo Yong

is definily the best choice for mommy who with bay and kids, with good smell, gentle to skin and ingredient safe

elaine

My baby use already sleep well,my baby very happy to use

Juliyana

For mommys whom looking for gentle head to toe gentle wash, u can tried out Baby Carrie head to toe gentle wash. My baby smell nice

Normala

Natural ingredients for newborn are very important. I keep on searching for this item long time. Now I got it

Soo Yong

is definily the best choice for mommy who with bay and kids, with good smell, gentle to skin and ingredient safe

elaine

My baby use already sleep well,my baby very happy to use

Juliyana

For mommys whom looking for gentle head to toe gentle wash, u can tried out Baby Carrie head to toe gentle wash. My baby smell nice

Umma

My baby smells fresh & nice after used it. I love the smell. The most important thing whenever i purchase baby wash is the ingredients. Baby Carrie Head to Toe Gentle Wash is safe for my baby because the ingredients is natural. I will definately buy it & recommend it to my friends.

Ija

Saya mencadangkan kepada ibu ibu diluar sana menggunakan gentlewash ini tanya perlu rasa was was… terbaik bagi Saya

Asmah

saya sangat menyukai mandia bayi ini kerana bau harum dan tidak memedihkan mata bayi

Cindy

谢谢Home Tester Club抽中我,让我孩子成为Baby Carrie Head to Toe wash试用者。喜欢嗅我孩子冲完凉后那股淡淡的香味。